Burn is een total-body workout. Deze shape les is een combinatie van conditietraining en spier verstevigende oefeningen, waarbij je de armen en benen tegelijk gebruikt voor optimaal resultaat. Je maakt gebruik van twee kleine met grit gevulde buizen die je in je hand houdt. Deze set maakt de workout effectiever en zo verbrand je nog meer calorieën.

Step2.0 is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit, maar geschikt voor alle niveaus. Een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Je maakt gebruik van een step bank die in hoogte verstelbaar is.

Pound sticks is een full body workout waarbij je complete kunt uitleven door met drumsticks te drummen op een grote balansbal. Een super uitdagende conditietraining op stimulerende muziek.

Function bootcamp indoor is een energieke intensieve small group training gericht op alle spiergroepen er wordt gewerkt met losse krachtoefeningen op eigen lichaamsgewicht afgewisseld met intervaltrainingen om de conditie te vergroten. Deze les wordt gegeven op indoor function toestel. Wordt fitter, sterker en soepeler en kom eens meedoen met deze uitdagende training.

BBB lessen zijn lessen die specifieke gebieden van het lichaam trainen. De focus ligt op het versterken van de buik- bil- en beenspieren. Het lichaam wordt op lagere intensiteit, met losse oefeningen getraind op kracht, stabiliteit en conditie met als einddoel een vitaler bestaan. Deze lessen zijn rug vriendelijk en vereisen niet veel coördinatie. Beginners en gevorderden kunnen deze les samen volgen.

Zumba, zumba fitness en zumba step zijn intensieve dans fitness trainingen met ritmische bewegingen op internationale muziek. Gericht op spierversterking van de buik, rug en beenspieren. De danspassen bevorderen vetverbranding, conditie, coördinatie, flexibiliteit en ontspanning.

Pump, tijdens een pump les maak je relatief veel herhalingen met een licht gewicht met behulp van basisoefeningen als squats, deadlift en curls train je al je spiergroepen, en verbrand je gemiddeld tijdens de pump training maar liefst 560 calorieën.