in ons fitnesscentrum hebben wij drie verschillende circuits die we gebruiken voor onze groepslessen. De circuits bevinden zich in aparte ruimtes binnen ons fitnesscentrum. Circuit trainingen zijn small group trainingen, de lessen duren 45 minuten en je traint al je spiergroepen. In elke les zit een warming up en een cooling down.     

De trainingen zijn goed voor je conditie, kracht, het behouden van je spiermassa en zeer goed tegen botontkalking. Het zijn laagdrempelige lessen en voor iedereen instap baar.

Human Sport Circuit is een small group training. De nadruk ligt op functioneel trainen met kabel toestellen. Deze training is ideaal om je kracht, spierconditie, stabiliteit en lenigheid te trainen. Onder leiding van een enthousiaste trainer werk je elke week een leuke gevarieerde training sessie af.

Life fitness circuit is de ideale krachttraining voor gebruikers van de meest uiteenlopende niveaus. Iedereen krijgt een complete body workout. De toestellen maken geen gebruik van gewichten maar bezitten een weerstandsmechanisme. Dit circuit is zeer eenvoudig in gebruik, motiveert je en geeft resultaat.

Circuit gym 80. Het circuit is de perfecte introductietraining voor jonge mensen, senioren en beginners. Met deze circuittraining train je het hele lichaam de apparaten zijn perfect op elkaar afgestemd, 16 verschillende oefeningen en hebben een eenvoudige bediening. Tijdens de circuittraining komen alle relevante hoofdspiergroepen aan bod.